Skip to content

Indsats

Nordjyske virksomheders samarbejde med klynger

Om indsatsen

For at sikre nordjyske virksomheders fokus på innovationsaktiviteter og adgang til klyngernes innovationsaktiviteter og netværk vil BRN inden for de strategisk prioriterede nordjyske styrkepositioner understøtte klyngernes nordjyske tilstedeværelse og klyngernes aktiviteter for nordjyske virksomheder.

Partnere

Relevante nationale klynger i Nordjylland, Erhvervshus Nordjylland, forsknings- og uddannelsesinstitutioner, erhvervsorganisationer, erhvervscheferne, m.fl.

Handlinger 

Vi bidrager til en fælles og koordineret indsats for at sikre nordjyske virksomheder kan udnytte mulighederne i samarbejde med klyngerne inden for de nordjyske styrkepositioner.

Vi indgår resultatkontrakter med MARLOG og Danish Life Science Cluster om bl.a. ekstra opsøgende indsats for etablering af innovationssamarbejde og matchmaking med nordjyske virksomheder og startups.

Vi afklarer det strategiske potentiale i yderligere fælles resultatkontrakter og samarbejdsaftaler med klynger i relation til de øvrige nordjyske styrkepositioner, herunder klima og grøn omstilling.