Projektbeskrivelse

Målet er at skabe en fælles nordjysk platform med én samlet oversigt over alle opslåede studiejobs i Nordjylland samt at sikre let adgang til viden om fordelene ved et studiejob og ansættelse af en studentermedhjælper.

Hjemmesiden skal gøre det nemt for nordjyske virksomheder at slå nye studiejobs op og let for de studerende at finde det helt rigtige studiejob for dem. Derudover er der selvfølgelig masser af gode tips og råd at hente om fordelene ved at ansætte studentermedhjælpere og have et studierelevant job.

Indholdet på StudiejobNordjylland.dk er udviklet af BRN i samarbejde med en lang række samarbejdspartnere herunder Aalborg Universitet, University College Nordjylland og de nordjyske erhvervskontorer.

Projektets Formål

BRN besluttede i foråret 2015 at styrke indsatsen for skabe flere studiejobs i Nordjylland. Formålet er at skabe bedre jobmuligheder for højtuddannede i regionen og samtidig give bedre mulighed for, at nordjyske virksomheder får adgang til tilstrækkeligt kvalificeret arbejdskraft.

Oprettelsen af den fælles studiejobportal i 2017, StudiejobNordjylland.dk, er en del af denne indsats og skal bidrage til styrkede relationer mellem virksomheder og studerende.

Nøglepersoner

Mette Højris Gregersen
Konsulent
+45 25201560
mhgr@aalborg.dk

Thomas Stevn Kruse
Kommunikationsansvarlig
+45 25201555
thkr@aalborg.dk